v CZ verzi 658 345 inzerátů, měsíčně nás navštíví přes 150 000 lidí

Vložit inzerát zdarma

Sponzorované odkazy
Nabízím na míru dětské hřiště do interiéru, dětské koutky pro kavárny, penziony, hotely, obchodní centra a jiné provozy. Hřiště s motivem, vícepodlažní i s možností budoucí nástavby nebo rozšíření. Záruční i pozáruční servis. Cena hřiště podle velikosti.

Cena: 55 000 ,-Kč

Číslo inzerátu:  489537
Vloženo:  22. 07. 2012
Změněno:  22. 07. 2012
Druh:  nabídka
Místo:  celá Česká republika
Přidat do výběru >>
Jméno a příjmení:  Martin Dlhý
Město:  Brno
Kraj:  Jihomoravský
Okres:  Brno-město
Telefon:  +420 777 957 943
Další inzeráty od inzerenta >>

Obrázky k inzerátu Detské koutky a vnitřní hřište

Detské koutky a vnitřní hřište - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Kontrolní součet 2+7
Nevyplňovat:
 


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Prodám Tramadol 200mg,Prodám Rohypn
Vítejte v našem internetovém obchodě s kvalitními doplňky, jako je HGH, HCG a anabolické steroidy. Při správném užívání steroidů je dobrým klíčem k okamžité proměně slabého a tlustého mladého muže v muže s krásným tělem, který si podmaní srdce žen. Anabolické steroidy umožňují sportovcům mít obrovskou výhodu v soutěžích. Nabízíme široký sortiment sportovních doplňků. Naši zákazníci, kterými jsou především sportovci všech úrovní a typů, již prokázali účinnost zvýšené cygonie. Výsledky jsou úžasné! Žádné trhání svalové tkáně a umožňuje vám zvýšit sílu a silový trénink. Nyní můžete trénovat ještě více a více. V našem obchodě máme velký výběr anabolik, který zve lidi, kteří chtějí vidět krásné tělo v zrcadle. Víme vše o oficiálních výrobcích anabolických steroidů a spolupracujeme pouze se spolehlivými výrobci. Každá látka, která přichází do našeho použití, je kontrolována a testována. Než ji nabídneme zákazníkům, shromažďujeme zpětnou vazbu o látce. Můžete si být jisti, že o svých transakc
Ostatní dětské potřeby dohodou
LETNÍ FILMOVÝ A HERECKÝ TÁBOR
Letní filmový a herecký tábor pro děti 8 -18 let 1. turnus - 8.7. - 18.7. 2023 (2 volný místa) 2. turnus - 29.7. - 8.8. 2023 (8 volných míst) Ohlasy dětí a rodičú https://www.divadlofilm.cz/Default.aspx?cat=CN00018 https://www.divadlofilm.cz/Default.aspx?cat=CN00018&art=AN00122 Hlavní náplní je natočení 35-45 minutového filmu, ve kterém si účastníci zahrají a vyzkouší si práci s filmovou technikou. Tábor je pro všechny, kteří mají chuť poznávat, objevovat a možná se jednou filmové profesi věnovat nebo si jen zdokonalit svůj herecký projev pod vedením profesionálů. Naučí se základy herectví a správné rétoriky. Zájemci se individuálně mohou seznámit se základy kamery, střihu, kostymérství a řady dalších filmových oborů. V ceně je ubytování v chatkách na 10 dní, pitný režim, 5x denně strava, lůžkoviny, natáčení, herecká výuka, návštěvy umělců/kaskadérů/šermířů (dle možností), hlasová a herecká výuka, post-produkční práce, premiéra a všechna natočená a sestřihaná videa.
Ostatní dětské potřeby 1,-
DOSTALI JSTE SE DO ŠPATNÉ FINANČNÍ
DOSTALI JSTE SE DO ŠPATNÉ FINANČNÍ SITUACE? MŮŽEME POMOCI! Jednotlivcům nabízím půjčku ve výši 100 000 až 25 000 000 Kč komukoli, kdo ji může splatit s úrokovou sazbou 3 % z libovolné požadované částky. Dělám to v terénu. - hypotéka. - Investiční úvěr. - Půjčka na auto. - Konsolidace dluhu. - Splácení dalších menších úvěrů. - Osobní půjčka. Pokud nutně potřebujete půjčku, jsem vám k dispozici pro všechny vaše finanční problémy. Pro více informací nás prosím kontaktujte:
Ostatní dětské potřeby 500 000,-
Mikulášské sáčky
Nabízím k prodeji hotové Mikulášské sáčky.
Ostatní dětské potřeby 120,-
Prodám šlapací motokáru
Šlapací motokára ocelové konstrukce,málo púoužívaná v dobrém stavu.
Ostatní dětské potřeby 11 000,-
Paměťová karta Micro sdxc 1024 GB 1
Nová paměťová karta HUAWEI MicrO SDXC 1024 GB UHS-II je začleněna do rychlostní třídy U3,V 60, 4K v UHD,class (10). Dopřejte svým zařízením vyšší kapacitu, Díky svému výkonu a spolehlivosti je dokonale stvořená, aby vám pomohla zachovat všechny vaše vzpomínky. Kartu využijete v zařízeních podporujících SD i MICRO SD karty. Součástí balení je SD + USB adaptér kompatibilní s téměř všemi přístroji od libovolných výrobců. I při jeho využití si samozřejmě zachováte výjimečný výkon karet HUAWEI. Při výběru karty je třeba zohlednit třídu, rychlost a kapacitu pro Vaše zařízení.Rychlost se může lišit v závislosti na hardwaru, softwaru i způsobu použití. Zasiláme dobírkou, osobní převzetí.
Ostatní dětské potřeby 1 990,-
Dětské povlečení
zachovalé, viz obrázek. Po 200 Kč
Ostatní dětské potřeby 200,-
Dětský boxovací pytel + příslušenst
Nabízím k prodeji dětský boxovací pytel s příslušenstvím.
Ostatní dětské potřeby 1 640,-


<< Zpět
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Tisk vybraných inzerátů >>
Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Inzerce a ochrana osobních údajů
Inzerce zdarma, bazary: